WOK 24 SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 21:27 Altijd goed eten
17 jun 2024 om 18:32 bestelde zonder het te weten vlak na sluitingstijd. even gebeld, was geen probleem, eten kwam er zo aan. -en dat zo klopte, zoef de haas en daar was het al. grote porties besteld maar dat had niet gehoeven, man wat enorm! voor herhaling vatbaar!
16 jun 2024 om 19:43 Gewoon goed zoals gewoonlijk
15 jun 2024 om 20:02 Biefstuk was taai noodles waren vet en de kiploempia's smaakloos
13 jun 2024 om 11:42 Lekkker gegeten bezorgtijd was prima
11 jun 2024 om 20:21 Top
9 jun 2024 om 21:24 Bij de opmerking gezet dat ik geen ui wil in de wok. Maar toch zaten er uien in. Voor de rest was het heel lekker.
6 jun 2024 om 0:03 Super vers en snel! Top!
26 mei 2024 om 20:19 1e bestelling kwam 30 minuten laat en het was verkeerde bestelling. Dus 2e bestelling kwam 1 uur later.
26 mei 2024 om 8:30 Er zat stukje ijzer in me eten denk dat het van je ijzer spons komt ben een vaste klant die niet meer gaat bestelen bij wok 24 Eten was gelekt alles zat onder de vet kreeg me eten niet eens in een tasje maar gewoon twee boxen onder de vet
25 mei 2024 om 21:56 Ik bestel vaker bij ze maar ik heb ZO lang moeten wachten dat ik dit niet meer wil doen helaas. Heel spijtig.
20 mei 2024 om 9:10 Altijd lekker en altijd snel! Ik vind de prijs voor het eten ook echt heel goed, totaal niet duur