WOK 24 SCHIEDAM

WOK 24 SCHIEDAM Heerlijk Oosters

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 21:43 Slechte service geen aanrader. Heb gebeld en ze zijden dat de bezorger onderweg is en die kwam 40 minuten later pas. Ik moet op 5 minuten afstand van de zaak. 40 minuten beloofd, maar pas na 90 minuten bezorgd. Liegen aan de telefoon is normaal
5 aug 2022 om 21:45 vond niet echt lekker te weinig saus en bijna geen smaak .. alleen lompia waren lekker
2 aug 2022 om 23:09 Kip was rauw chef doet groente niet naar bestelling maar naar waar die zelf zin in heeft
2 aug 2022 om 18:42 Kids menu zat geen groenten in ik miste de tauge ui en kool. Dus waren gwokte noedels. Zat ook geen verrassing bij. Bij zelf samen stellen kon ik de groenten op 1 hand tellen. Heel slecht. En hiervoor moest ik langer dan anderhalf uur wachten.
31 jul 2022 om 19:12 Eten was heerlijk maar bezorging na 2 uur!!!! Wel erg lang gewacht!
29 jul 2022 om 15:06 Helaas klopte de helft van de bestelling niet. Eenmaal gebeld kwamen ze nog terug met het 'juiste' gerecht, maar ik mistte alsnog de extra garnalen
28 jul 2022 om 23:12 Heerlijk gegeten!
23 jul 2022 om 23:25 I do not recommend !! Without offending the supplier
22 jul 2022 om 23:20 Heel erg goed van smaak en structuur van de groente!
22 jul 2022 om 0:11 Heel weinig smaak helaas..
20 jul 2022 om 22:50 Heerlijk!
20 jul 2022 om 0:02 Veel veranderd qua smaak en kwaliteit zaten gewoon hele grote ringen rode uien erdoor in de kindermenu's. Dat kon echt wel netter gesneden worden en er zat amper kip in. Mijn dochters werden er allebei misselijk van. Zwaar achteruit gegaan deze zaak.